Per Te Hapur Web Faqe Me .PAGE.TL ..  Duhet Hyr Ne Ket Llink Qe Esht I Figuruar Me Posht!
http://www.own-free-website.com/reg.php

Pataj Weproni Dike Shkruar Webin E Ato tjerat Mirpo Webin Kujdes Mbane MEnd QYSH tE sHKRUNI sE tE lOGIN Duhet ME sHKRU aSHTU qYSH e kE Shkru Te Regjistrimi Mirpo Pa E Shkkruar .page.tl se E Ka vet .. p.sh www.webi-yt Dhe Ket E Gjuani Te Username edhe pasin e mbani mend ..>     Pastaj Ne Ka Kaluar Regjistrimi Me Sukses Klikoni Atje Login ...

Pastaj Shkruaj Usernamen Webin Qe E Ke Shkruar Me Heret .Psh. www.Webi-Juaj
Dhe Passwordin ..
Dhe Fillon Punimi I Webit ... Nese Keni Probleme Menjeher Kontakto ladi-17@live.com

Shpresoj Qe Ju Kemi Ndihmuar Sa Do Pak

 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=