1. Së pari e shkruani emrin e vebfaqes juaj dhe shkon me shigjet >>

2. Së dyti e qet se si dot te ja lash emrin vebfaqes juaj

3. Së treti e shtyp [anonym registrieren]


4. Dhe së katrti ju aktivizoet vebfaqja.   


 NDIHMË : JU LUTEM SI MOS DINI TA KTHENI WEBFAQEN TUAJ ME  Dot TK ATËHER KONTAKTO NE E-MAIL: LADI-17@LIVE.COM

  

 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=